Verzending en retourneren

Verzending:
Al onze bestellingen worden verzorgd door GLS. Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven.

Verzendkosten:
De verzendkosten zijn:
€ 4,95 in Nederland
€ 6,75 voor België
€ 9,95 voor Duitsland
€ 9,95 voor Luxemburg

Verzendingen boven de €25,- zijn in Nederland gratis.

Levering:
Wij doen ons best om de bestelling binnen 1 – 4 werkdagen te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 4 werkdagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben?
Niet thuis? Dan laat GLS een ‘niet thuis bericht’ bij je achter. Op deze kaart kun je instructies vinden wat er met je bestelling kunt doen. Met het niet thuis bericht kunt u via de website van GLS uit diverse bezorgopties voor een tweede bezorgpoging kiezen. Treft u de bezorger bij een tweede bezorgpoging niet aan. Dan kunt u het pakket afhalen bij een GLS Pakketshop.

Op welke feestdagen wordt er niet bezorgd?
Nieuwjaarsdag
Tweede paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
Tweede Pinksterdag
Eerste Kerstdag
Tweede Kerstdag

Retourneren:
U mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen (het product moet ongebruikt zijn). Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@caresse-cosmetics.nl.  Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen.

Wat krijg je teruggestort?
Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor retourzending komen voor uw rekening.

Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en openen voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden.